Uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine

Prodavatelj (Isporučitelj) proizvoda je Domaća radinost – Bebičice Kupac je posjetilac web trgovine www.bebicice.com  koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe te izvrši plaćanje putem jednog od dostupnih  načina plaćanja.

POSTUPAK NARUDŽBE:

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe koji se pravilno ispuni (sva tražena polja) i automatski šalje prodavaču. Proizvodi se naručuju elektronskim putem, odabirom određenog proizvoda te njegovim spremanjem u košaricu, napomenom željene dužine ili ostalih zahtjeva u smislu personalizacije.

Nakon što ste odabrali željene proizvode, na stranici Košarica pregledali stanje Vaše košarice i zadovoljni ste njime, vodimo Vas do stranice za plaćanje, na kojoj unosite podatke za dostavu i naplatu i birate jedan od načina plaćanja naručenih proizvoda.

Na elektronskom obrascu narudžbe navedete svoje točne podatke:

ime i prezime, adresa dostave, kontakt e-mail i telefon
odaberete način plaćanja:

– plaćanje gotovinom poštaru prilikom preuzimanja narudžbe na Vašoj adresi
– Općom uplatnicom na račun domaća radinost Bebičice
– plaćanje putem online servisa PayPal

Proizvod se smatra naručenim u trenutku kada kupac odabere način plaćanja, prihvati uvjete kupovine, te u slučaju plaćanja putem online servisa PayPal uspješno obavi transakciju na stranicama servisa, a novac bude uplaćen na račun Domaća radinost – Bebičice

Nakon zaprimljene narudžbe dobit ćete povratnu informaciju na email adresu o statusu vaše narudžbe. Ovisno o izboru načina plaćanja dobivate email o potvrdi narudžbe, primjerak opće uplatnice, a za plaćanje kreditnim karticama bit ćete preusmjereni na stranice PayPal online servisa za placanje.

PLAĆANJE:

Želimo da se kupci na našim stranicama osjećaju zadovoljno i sigurno u Internet kupovini. Kupovina on-line u PayPal servisima je apsolutno sigurna i zaštićena najstrožim sigurnosnim standardima kartičnih organizacija Verified by VISA i MasterCard SecureCode. Prilikom plaćanja karticom putem Interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici PayPal-a ili Vašeg internet ili mobilnog bankarstva. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da plaćanje narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu.

Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama (kn). Domaća radinost Bebičice nije u sustavu PDV-a.

ISPORUKA

Svu robu šaljemo putem Hrvatske pošte, preporučeno s prioritetom po cijelom teritoriju Hrvatske i inozemstva, a nakon zaprimljene potvrde o uplaćenom iznosu na račun Domaća radinost – Bebičice.
Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju prodavač se obvezuje isporučiti naručenu pošiljku u roku 72 sata.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja narudžbe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Ako kupac ne primi naručeni proizvod, ili obavijest o isporuci, u očekivanom vremenu (maksimalno 7 dana), ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

REKLAMACIJE

On-line narudžbenica sadrži dostavu izabranog proizvoda na vašu fizičku adresu nakon evidentirane i/ili autorizirane uplate (ovisno o načinu plaćanja).

Prodavač se obvezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu navedenom na stranicama www.bebicice.com u okviru roka isporuke koji je 5-15 radnih dana.

U slučaju tehničkih nedostataka ili neispravnosti proizvoda, kupac je dužan reklamirati isti u roku od 7 dana od dana preuzimanja. Nakon što reklamira tehničku neispravnost kupac je dužan vratiti neispravan proizvod nakon čega će prodavač ukoliko se utvrdi valjanost reklamacije, u roku do 10 radnih dana poslati kupcu ispravni proizvod ili refundirati uplaceni novac za kupovinu proizvoda.

POVRAT ROBE

Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima:

isporuka robe koja nije naručena;
isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Prodavač će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije telefonski ili pismeno u roku od 15 dana od dana preuzimanja istog, sa instrukcijama za povrat robe.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavač će nadoknaditi Kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti.

Domaća radinost – Bebičice zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja web stranice u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Svaka promjena u politici privatnosti stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici ili kada su korisnici o istoj obaviješteni.